Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Feliz cumplee!

Synttäriviikonloppu oli ja meni ja menikin hyvissä merkeissä. En osannut suunnitella oikeen mitään, joten kaikki tapahtui extempore meiningillä. Lauantaiaamusta avasin lahjoja, joita tuli postissa ja Annin mukava pari viikkoa sitten ja lueskelin onnentoivotuksia. Siinä meinasi ekaa kertaa jo hiukan tulla kyynel silmään ja ikävä Suomeen..Mutta surkutteluun ei ollut syytä eikä aikaa koska kymmeneltä lähdettiin autolla kohti Rondaa! Eppillä oli pullo Hello Kitty skumppaa ja suklaata, joten matka alkoi mukavasti. Ronda on siis kaupunki Andalusiassa ja yksi alueen valkoisista kylistä. Keskellä kaupunkia menee El Tajo-rotko, jonka yli rakennettu silta Puento Nuevo on 1700-luvulta peräisin. Ronda oli jälleen yksi sellaisista upeista paikoista, joiden tunnelmaa ei voi mitenkään kuvailla. UPEA ja älyttömän kaunis paikka. Mulla oli synttärivaatetuksena tietty maximekko ja avokkaat, joten ei lähdetty liian paljon kiipeilemään. Näin kyllä porukkaa vuorikiipeilytamineissa, ja sillä tavalla olisikin päässyt vielä mahtavampiin paikkoihin.







Rondalla syötiin jätskiä ja tapaksia sekä Tinto de veranoa ja jatkettiin matkaa extempore päätöksellä kohti rantaa ja Nerjaa! Jonne oli ajomatkaa kaksi tuntia hahah ja Granadasta Rondalle ajettiin myös reilu kaksi tuntia. Täällä välimatkoja ei selvästi koeta ongelmaksi.. Aika nopeasti oltiin kuitenkin perillä ja ai miten ihanaa oli olla meren äärellä!! Siinä vaan on jotain hullua vetovoimaa. Lisäksi Nerjan ranta on niin upea ettei mitään järkeä! Haluun mennä takaisin vielä, koska nyt oltiin vain pari tuntia.. Siellä olisi mahdollisuus kaikkiin vesiaktiviteetteihin ja melontaan ja sellaiseenkin. Aikaa ei ollut kovin paljon tosiaan, joten käytiin ihailemassa maisemaa Balcon de Europalta ja päätettiin lopettaa ilta picnicillä auringonlaskussa rannalla ;) tää on niitä bucketlist juttuja, joista aina puhutaan, mutta harvoin saa aikaan! Esim Suomessa oon halunnut tehdä näin satoja kertoja, mutta miks ihmeessä ei ole tullut tehtyä? 



Lopulta meille tuli kiire juosta kauppaan ostamaan skumppaa, mansikoita ja muita eväitä, joten rannan sijasta pidettiin picnic rannan yläpuolella olevalla kalliolla. Ei huono sekään! Edessä avautui meri ja horisontti ja auringonlasku. Siinä kyllä sielu lepäsi. Kun oli tullut ihan pimeää, lähdettiin ajamaan takaisin Granadaan ja täällä pienten alotteluiden jälkeen lähdettiin tanssimaan ja oli oikein onnistunut ilta kaikin puolin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti