Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Fresh orange juice

Kohta alkaa olla eka viikko Granadassa takana!! Ihan todella en voi edes uskoa, et siitä on vaan viikko, kun lähdettiin Suomesta! Viikkoon on mahtunut vaikka mitä: hotellielämää, tapaksia, paikallisen numeron hankinta, ekat juhlimiset vaihtareiden kanssa, monta reissua Zara Homeen eikä vähäisimpänä oman asunnon löytäminen. Viikko on ollut helpompi, kuin mitä odotin ja monet asiat on kyllä hoituneet näinkin hyvin mun ihanan kämppiksen Julian ansiosta. Asia mikä eniten haittaa, on tää oma espanjantaito. Arkiasiat hoituu, mut on välillä ihan järkyttävän vaikea puhua ihmisten kanssa esim illanvietoissa yms.. Mut toisaalta puhumalla sitä vaan oppiikin! Mun aivot kokee jonkun totaali jäätymisen, kun pitäis jutella ja sit ei edes keksi puheenaiheita.. Täytyy alkaa kirjottaa vuorosanoja pian lapulle, jos tilanne ei parane nopeesti. :D Eilen kyl itseasiassa ylitin itteni ja menin yksin (!!) sellaseen Erasmus-tapaamiseen Plaza Nuevalla, ja sieltä lähdettiin tapaksille pariin paikkaan. Voin kertoa et ei hetkeen oo jännittänyt taas niin paljon, mut se kannatti! Aika voittajafilis oli kun palasin kotiin, varsinkin kun suurimmaksi osaksi puhuttiin vaan espanjaa :)


Kaupasta löytyi jopa ihan ok terveellistä leipää (Y)

Sit tohon otsikkoon. Tuoreet hedelmät on ihan parhautta! Jokainen aamu on alkanut hedelmillä, luonnonjogurtilla, vihreällä teellä ja itsepuristetulla appelsiinimehulla. Miten hyvää! Espanjassa on nyt appelsiinienkausi, joten niitä saa halvalla ja paljon. Pari päivää sitten olin ekaa kertaa ostamassa hedelmiä ja vihanneksia torimyyjältä, on se vaan niin siistiä! Pari avokadoa maksoi reilun euron ja oli heti syöntivalmiita. Lähin plaza/aukio on kahden minuutin matkan päässä tästä, joten eipä oo pitkä matka. :)



Jos ekan viikon perusteella pitäis sanoa, niin tuun rakastamaan täällä oloa! Eihän koko vaihtohomma oo edes vielä kunnolla alkanut, mutta ainaki on kaikki edellytykset tehdä siitä hyvä. Huomenna alkaa se orientaatioviikko, ilmeisesti pari päivää ollaan yliopistolla ja sit pääpainopiste on opiskelijoiden omilla aktiviteeteilla. Jännittävää!!


Aurinkoista sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti